terugbetaal- en retourneringsbeleid

BETALING

Alle prijzen zijn vermeld in EURO. GEEN groothandelsprijzen, GEEN kortingen.
 

Je kunt op dit moment alleen betalen via bankoverschrijving. 
(Houd er rekening mee dat alle kosten voor bankoverschrijvingen voor de klant zijn)


MULTIPL-X is een geregistreerd bedrijf: KvK Amsterdam 34120114 met BTW nr. NL0001413518B58

Mocht je meer informatie nodig hebben, laat het mij dan weten door te mailen naar info@multipl-x.nl


VERZENDEN

MULTIPL-X is niet verantwoordelijk voor douanekosten en administratiekosten als bestellingen buiten de EU worden verzonden.

Ik verzend alle ontvangen bestellingen eenmaal per week. Je kunt altijd contact met mij opnemen om er zeker van te zijn dat je je aankoop op tijd in huis heeft.

Alle producten worden met de grootste zorg verpakt. De meeste producten kunnen wereldwijd worden verzonden.

Pakketten worden verzonden met PostNL en deze hanteren verzendkosten afhankelijk van gewicht en bestemming. Verzendkosten voor Nederland en Belgie worden automatisch berekend tijdens het afrekenen in de winkel. Alle verzendingen worden gedaan met Track-and-Trace.

PICK UP

Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen in Amsterdam-Oost, bij het afrekenen wordt de optie AFHALEN aangeboden. Je ontvangt na bestelling een mail met de afhaal-locatie.

GARANTIE EN RETOUR

Ik hoop oprecht dat je tevreden bent met je aankoop. Hoewel er behoorlijk wat moeite is gestoken in het zo goed mogelijk beschrijven en fotograferen van alle items, kunnen kleuren op verschillende schermen variëren.

Als je niet helemaal tevreden bent met je product(en) of als er iets beschadigd is, kunt je het/de artikel(en) binnen 14 dagen retourneren voor terugbetaling of omruiling. Alle retouren/uitwisselingen moeten in nieuwe of ongebruikte staat zijn. MULTIPL-X is niet verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending, noch voor de administratiekosten. In het geval van een verloren pakket bij het retourneren van een artikel, kan MULTIPL-X niet verantwoordelijk worden gehouden.

PRIVACY

Ik heb er voor gekozen om niet met client-accounts te werken, dit betekent dat je bij elke nieuwe bestelling je gegevens moet invullen. Je privacy wordt gerespecteerd en alleen de vereiste informatie om de verzending van je bestelling te verwerken is nodig. Er wordt geen informatie gedeeld met een derde partij.